Canvis i devolucions

La política de canvis i devolucions només s’aplica per a aquells productes comprats a través de la nostra Web oficial; www.maskretes.com.

1.1. PRODUCTE DEFECTUÓS

En cas que la MASKRETA sigui defectuosa, has de posar-te en contacte amb incidencias@maskretes.com durant els 14 dies a partir de la recepció de la comanda i afegir una imatge del desperfecte; d’aquesta manera podrem verificar que el producte té un defecte real.

En cas que ens hagis d’enviar el producte de tornada per a realitzar una substitució del producte, MASKRETES es farà càrrec dels costos d’enviament. Una vegada realitzem la verificació per a determinar que la MASKRETA és defectuosa, procedirem a la substitució de la MASKRETA al client afectat.

1.2. COMANDA ERRÒNIA

En cas de rebre una comanda que no es correspon amb el que s’havia comprat, hauràs de posar-te en contacte amb incedencies@maskretes.com dins dels 14 dies des de la recepció de la comanda i enviar-nos una imatge on es mostri tot el que has rebut i el comprovant de pagament i enviament. Verificarem el contingut i t’oferirem una solució.

En cas que hagis d’enviar-nos la MASKRETA, MASKRETES s’encarregarà dels costos d’enviament. En el mateix moment en què es verifiqui que aquesta comanda era erroni, es realitzarà una substitució al client afectat.

El producte no ha d’haver estat utilitzat i ha d’estar en el seu embalatge original i qualsevol altre article que l’acompanyés.

1.3. TERMINI PER A LA RECEPCIÓ DEL REEMBORSAMENT

Si la teva devolució és aprovada, procedirem a emetre un reemborsament complet del preu dels productes en un termini de 30 dies laborables i se’t notificarà per correu la transacció. Una vegada emès el reemborsament, pot esperar que sigui efectiu en un període de 5-10 dies laborals.